Carnival Cruise Line verwelkomt Carnival Panorama

De Carnival Panorama is dinsdag op de scheepswerf van Fincantieri in Marghera opgeleverd aan Carnival Cruise Line. De Amerikaanse cruisemaatschappij verwelkomde daarmee haar 27e schip en het derde schip in de Vista-klasse. De Carnival Panorama zet nu koers naar Long Beach, Californië voor haar doopceremonie en inaugurele cruiseseizoen dat op 11 december van start gaat. Het is het eerste nieuwe schip van de rederij die haar thuisbasis krijgt aan de Westkust in meer dan 20 jaar.

Zoals de naam al aangeeft staat het design van de Carnival Panorama in het teken van meer contact met de zee. Het schip beschikt over een aantal innovaties zoals het eerste Sky Zone-trampolinepark op zee evenals een kookstudio, de eerste in de vloot, waar gasten kunnen deelnemen aan kooklessen, proeverijen en andere kookgerelateerde activiteiten georganiseerd door scheepskoks.

De Carnival Panorama biedt ook tal van bekende voorzieningen zoals een enorm WaterWorks-waterpark, Sky Ride waarbij je fietst in de lucht met prachtig uitzicht, een touwenparcours en eetgelegenheden zoals Bonsai Teppanyaki en Guy’s Pig & Anchor Smokehouse Brewhouse met favoriete BBQ-gerechten van Guy Fieri en ambachtelijke bieren die aan boord worden gebrouwen.

Er is ook een breed scala aan passagiershutten en suites beschikbaar, waaronder spa-hutten met exclusieve privileges in de luxe Cloud 9 Spa, extra ruime hutten in Family Harbor en tropisch geïnspireerde hutten in Havana met toegang tot een bar en zwembad met Cubaanse thema’s.

Cruises met de Carnival Panorama zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!