Cruisereiziger
Privé-eiland

Ontwikkeling gestart van Royal Caribbean’s Royal Beach Club in Antigua

Rederij Royal Caribbean heeft bekendgemaakt dat het haar eerste Royal Beach Club zal lanceren in Antigua in 2021. Dit strand zal dan nabij Fort James liggen nabij de hoofdstad Saint John’s. Royal Caribbean ondertekende onlangs hiervoor een intentieverklaring met de overheid van Antigua en Barbuda.  Royal Caribbean wil graag een mooi strandbeleving creëren gecombineerd met de service, activiteiten en faciliteiten van de rederij.

Michael Bayley, President en CEO van Royal Caribbean International. “We hebben een partner gevonden in de overheid van Antigua en Barbuda zodat we dit kunnen realiseren. Samen maken we een ervaring dat meer bezoekers naar deze idyllische eilanden zal brengen. Er zijn dan ook groeikansen voor de economie en meer werkgelegenheid voor de inwoners de komende jaren.”

De minister van Toerisme en Economische Zaken van de eilandengroep, Charles Fernandez, is tevreden: “Het project geeft een goede kans voor meer werk voor mensen van Antigua en Barbuda. In de ontwikkeling van het strand maar ook voor het beheer en uitvoering de komende jaren. We zijn dankbaar dat Royal Caribbean’s eerste Royal Beach Cub in Antigua gerealiseerd zal worden.”

Bij de Royal Beach Club vind je niet alleen strand maar ook eetgelegenheden met lokale gerechten, muziek en familie-activiteiten. Bovendien zijn er attracties zodat iedereen genoeg keuze heeft om een dag aan het strand te verblijven. Zo zal je er kunnen paddle boarden, snorkelen en genieten van een zwembad met swim-up bar.

Bekijk welke cruiseschepen nu al Antigua bezoeken:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Sunweb TUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger