Nurlaila Karim & Tony Neef varen mee met Musical Cruise 2020

Musicalsterren Nurlaila Karim en Tony Neef, zullen naast de al eerder aangekondigde Stanley Burleson, te zien zijn tijdens de exclusieve Musical Cruise 2020. Op 28 juni 2020 vertrekken zij, vergezeld van een zeer getalenteerd musical-ensemble en pianist Billy Maluw (The Voíce of Holland) aan boord van het nieuwste schip van Holland America Line, de Nieuw Statendam, voor een achtdaagse cruise naar de Noorse fjorden & steden.

De muzikale cruise wordt exclusief georganiseerd door Zeetours, Cruisewinkel en Cruise Travel, in samenwerking met Holland America Line. Nurlaila Karim, Tony Neef en Stanley Burleson hebben alle drie een indrukwekkende musical carrière op hun naam staan. Ze zijn bijvoorbeeld meerdere malen genomineerd voor een Musical Award.
Samen waren zij onder andere te zien in de musical Miss Saigon, waarin Nurlaila de rol van Gigi vertolkte en Tony en Stanley de rol van Chris en John speelden.
Nurlaila Karim is op dit moment te zien als Donna in de musical Mamma Mia. Tony Neef is dit seizoen te zien in Haal Het Doek Maar Op, terwijl Stanley Burleson is op dit moment in Rome aan het repeteren voor de Queen rockmusical We Will Rock You.

Viking Saga’s

De Musical Cruise 2020 vertrekt op 28 juni 2020 met de Nieuw Statendam vanuit Amsterdam voor de 8-daagse Viking Saga cruise langs de adembenemende Noorse fjorden & steden. Je bezoekt het pittoreske dorpje Flàm aan een zijarm van de Sognefjord, het historische Stavanger, de hoofdstad van de Noorse Riviera Kristiansand en de charmante Noorse hoofdstad Oslo. Dit alles varend aan boord van de luxueuze Nieuw Statendam. Tijdens de Musical Cruise 2020 worden exclusieve musicalconcerten georganiseerd, die uitsluitend toegankelijk zijn voor passagiers die de Musical Cruise 2020 boeken via Zeetours, Cruisewinkel of Cruise Travel.

Cruise Travel - vanaf €2295 Cruisewinkel - vanaf €2295 Zeetours - vanaf €2295

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)