Evacuatie voor gasten Celebrity Xpedition

Celebrity Cruises meldde gisteren op haar Twitter-account dat dinsdagavond 46 gasten zijn geëvacueerd van expeditiecruiseschip Celebrity Xpedition. Dit cruiseschip vaart bij de Galapagos eilanden. Ook een aantal personeelsleden zijn geëvacueerd. Celebrity Cruises brengt haar gasten over naar een ander schip dat daar ook cruist, de in Nederland gebouwde Celebrity Flora. Niemand is gewond geraakt.

Momenteel is niet duidelijk wat er precies gebeurd is, alleen dat de Celebrity Xpedition aan de grond vastliep. De rederij onderzoekt wat er gebeurd is en de eventuele gevolgen voor flora & fauna in de buurt van het schip.

De Celebrity Xpedition is slechts 88,5 meter lang en 14 meter breed. Wil je meer weten over expeditiecruisen? Kijk dan even hier.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.