Upgrades voor expeditieschepen Hondius, Ortelius en Plancius

Expeditierederij Oceanwide Expeditions heeft de afgelopen tijd renovaties en upgrades uitgevoerd op haar 3 expeditieschepen Hondius, Ortelius en Plancius. De schepen zijn daarmee klaar voor een nieuw seizoen in het Antarctisch gebied.
Naast de gebruikelijke technische check-ups zijn er op de Plancius verbeterde hutten te vinden. De Ortelius kreeg een make-over van het restaurant en het personeelsruimte. De gloed nieuwe aanwinst Hondius, die in juni in de vaart kwam, heeft verbeterde gangways gekregen. Miriam bezocht het schip in juni nét voordat het schip haar eerste cruise zou varen.
Het Antarctica programma 2020 van Oceanwide Expeditions omvat klassieke Antarctica reizen met landings naar het schiereiland van Antarctica. Voor de meer avontuurlijke expeditiecruisereizigers zijn er Basecamp reizen waarbij je kunt sneeuwschoenwandelen, kajakken of zelfs kamperen onder de poolhemel.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

3 thoughts on “Upgrades voor expeditieschepen Hondius, Ortelius en Plancius

 • 19 november 2019 om 08:03
  Permalink

  Ik zou graag naar Antarctica gaan.Welke van de boven vermelde schepen zou u aanraden?
  Wat is het verschil?
  Dank u

 • 19 november 2019 om 11:13
  Permalink

  Ik stuur je even een mailtje! Alle schepen zijn prima!
  groet, Miriam

 • 19 november 2019 om 13:21
  Permalink

  Ok dank u!

Reacties zijn gesloten.