Foto’s: Gerenoveerde Oasis of the Seas teruggekeerd in Miami

De Oasis of the Seas, het vierde grootste cruiseschip ter wereld, is na een 165 miljoen dollar kostende renovatie met een nieuwe look teruggekeerd in Zuid-Florida. Aan boord bevinden zich enkele nieuwe voorzieningen voor Royal Caribbean International waaronder het eerste barbecue restaurant van de rederij, Portside BBQ.

Favoriete faciliteiten van de rederij ontbreken niet zoals de langste glijbaan op zee, The Ultimate Abyss, het trio waterglijbanen The Perfect Storm, de van de Quantum-klasse bekende Music Hall en een herontworpen zwembaddek in Caribische stijl met de Splashaway Bay voor kinderen en The Lime & Coconut Bar.

De verbeterde Oasis of the Seas beschikt nu ook over de mobiele app van de cruisemaatschappij. Gasten kunnen via hun telefoon inchecken voor hun cruisevakantie en aan boord gebruik maken van diverse nieuwe opties. Het is o.a. mogelijk om met de app je hut te openen en als afstandbediening te gebruiken voor je televisie.

De Oasis of the Seas vaart vanaf heden 8-daagse cruises naar het Oostelijke en Westelijke gedeelte van de Caribbean vanaf de nieuwe cruiseterminal Terminal A in Miami. Daarna vertrekt het naar New York in mei 2020. Vanuit haar thuishaven Cape Liberty gaat het 8-daagse cruise varen naar de Bahamas waarbij o.a. het gerenoveerde privé-eiland Perfect Day at CocoCay wordt aangedaan.

Wil jij cruisen met de gerenoveerde Oasis of the Seas? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!