P&O Cruises Australia onthult naam nieuw schip

P&O Cruises gaat de komende jaren flink hun vloot vernieuwen. Eerder maakte de rederij bekend dat de Golden Princess en Star Princess in 2020 respectievelijk 2021 aan de vloot worden toegevoegd. De Star Princess krijgt dan de naam Pacific Encounter.  Daarnaast stoot P&O Cruises Australia in 2021 de kleinere schepen af. Het gaat dan om de Pacific Aria (ex-Ryndam) en de Pacific Dawn (ex-Regal Princess). Waar deze schepen naar toe gaan is niet duidelijk. Eerder ging een ander schip, de Pacific Eden, varen voor de Britse rederij Cruise & Maritime Voyages als Vasco da Gama.

De rederij houdt dan drie grotere schepen over in 2021; de Pacific Explorer die in 2017 in de vaart kwam, en de twee nieuwe Princess schepen in 2021. Een duidelijke koersverandering naar grotere familieschepen. De Pacific Explorer heeft een capaciteit van bijna 2000 passagiers, de Golden – en Star Princess hebben beide plek voor 2590 gasten.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)