P&O Cruises Australia onthult naam nieuw schip

P&O Cruises gaat de komende jaren flink hun vloot vernieuwen. Eerder maakte de rederij bekend dat de Golden Princess en Star Princess in 2020 respectievelijk 2021 aan de vloot worden toegevoegd. De Star Princess krijgt dan de naam Pacific Encounter.  Daarnaast stoot P&O Cruises Australia in 2021 de kleinere schepen af. Het gaat dan om de Pacific Aria (ex-Ryndam) en de Pacific Dawn (ex-Regal Princess). Waar deze schepen naar toe gaan is niet duidelijk. Eerder ging een ander schip, de Pacific Eden, varen voor de Britse rederij Cruise & Maritime Voyages als Vasco da Gama.

De rederij houdt dan drie grotere schepen over in 2021; de Pacific Explorer die in 2017 in de vaart kwam, en de twee nieuwe Princess schepen in 2021. Een duidelijke koersverandering naar grotere familieschepen. De Pacific Explorer heeft een capaciteit van bijna 2000 passagiers, de Golden – en Star Princess hebben beide plek voor 2590 gasten.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.