Cruisereiziger
Verkoop/koop

Twee nieuwe schepen voor Cruise & Maritime Voyages

De Britse rederij Cruise & Maritime Voyages (CMV) gaat haar vloot uitbreiden met twee schepen. Deze twee schepen zijn afkomstig van P&O Cruises Australia, die onlangs bekend maakte dat zij afscheid gaan nemen van de Pacific Dawn en de Pacific Aria. Beide schepen zullen bij CMV een andere naam gaan krijgen.

De Pacific Aria (ex-Ryndam) en de Pacific Dawn zijn voor P&O Australia te klein geworden. Dit jaar kreeg CMV ook al de oude Statendam in handen, die nu vaart onder de naam Vasco Da Gama. De Pacific Aria (1100 passagiers) zal op de Duitse markt ingezet gaan worden voor TranzOcean naast de Vasco da Gama.

De Pacific Dawn (1400 passagiers) zal worden gebruikt voor de Britse markt vanaf mei 2021. Volgens de voorlopige planning zal dit schip ook vanuit Londen Tilbury gaan varen, net zoals nu de Columbus dat ook doet.

Met deze uitbreiding zal de rederij in 2021 8 schepen hebben en daarmee 9.000 bedden.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger