MSC Virtuosa raakt voor de eerste keer water

Donderdag 28 november is het volgende nieuwbouwschip van MSC Cruises, MSC Virtuosa, voor de eerste keer in aanraking gekomen met water. De tewaterlating vond plaats op de scheepswerf van Chantiers de l’Atlantique in het Franse Saint-Nazaire. Daarmee is de buitenkant van het schip voor een groot gedeelte voltooid. Vrijdagavond 29 november is het tweede schip in de Meraviglia-Plus klasse van de Mediterraanse cruisemaatschappij naar haar nieuwe bouwdok verplaatst voor de volgende fase van de werkzaamheden.

Het zusterschip van de MSC Grandiosa, die recent is gelanceerd, komt in mei 2021 (met vertraging) in de vaart. Ze zal vanuit Kiel gaan varen.

De MSC Virtuosa heeft als Meraviglia-Plus klasse schip extra hutten en nog meer openbare ruimtes en biedt passagiers een breed scala aan entertainment, restaurants, ontspanning, winkelen en andere functies, evenals de MSC Yacht Club ” schip –in-een- schip “-concept voor diegenen die op zoek zijn naar exclusiviteit en luxe. Klik hier voor de hoogtepunten van het 331-meter lange schip. Een derde schip in de Meraviglia-Plus klasse wordt naar verwachting in 2023 opgeleverd.

Wil jij volgend jaar met de nieuwe MSC Virtuosa cruisen? Vraag een gratis offerte aan bij:

MSC Cruises

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!