MSC Virtuosa raakt voor de eerste keer water

Donderdag 28 november is het volgende nieuwbouwschip van MSC Cruises, MSC Virtuosa, voor de eerste keer in aanraking gekomen met water. De tewaterlating vond plaats op de scheepswerf van Chantiers de l’Atlantique in het Franse Saint-Nazaire. Daarmee is de buitenkant van het schip voor een groot gedeelte voltooid. Vrijdagavond 29 november is het tweede schip in de Meraviglia-Plus klasse van de Mediterraanse cruisemaatschappij naar haar nieuwe bouwdok verplaatst voor de volgende fase van de werkzaamheden.

Het zusterschip van de MSC Grandiosa, die recent is gelanceerd, komt eind volgend jaar in de vaart. De eerste officiele cruise van de MSC Virtuosa (181.000 brutoton) staat gepland voor november 2020. Ze zal haar inaugurele seizoen doorbrengen in het westelijke gedeelte van de Middellandse Zee. Plekken die worden aangedaan zijn Civitavecchia (Rome), Palermo, La Valletta, Barcelona, Marseille en Genua. Er zijn meerdere opstapmogelijkheden. De cruises zijn reeds boekbaar.

De MSC Virtuosa heeft als Meraviglia-Plus klasse schip extra hutten en nog meer openbare ruimtes en biedt passagiers een breed scala aan entertainment, restaurants, ontspanning, winkelen en andere functies, evenals de MSC Yacht Club ” schip –in-een- schip “-concept voor diegenen die op zoek zijn naar exclusiviteit en luxe. Klik hier voor de hoogtepunten van het 331-meter lange schip. Een derde schip in de Meraviglia-Plus klasse wordt naar verwachting in 2023 opgeleverd.

Wil jij volgend jaar met de nieuwe MSC Virtuosa cruisen? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruise TravelCruisewinkelDreamlinesKrasStipTUIZeetours

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden