Nieuw visrestaurant van Rudi Sodamin op Mardi Gras

Holland America Line’s Master Chef en voorzitter van de Culinary Council Rudi Sodamin is gestrikt door zustermerk Carnival Cruise Line om een nieuw visrestaurant te openen op haar toekomstige cruiseschip Mardi Gras die volgend jaar in de vaart komt. Het specialiteitenrestaurant Rudi’s Seagrill zal een uitgebreide selectie aan gerechten met zeevruchten serveren. Daarnaast bestaat het menu uit diverse speelse items die gebaseerd zijn op het kunstige handelsmerk van Sodamin, de ‘food faces’.

Gerechten waar gasten uit kunnen kiezen zijn o.a. krabcake, met zout geroosterde garnalen, geroosterde kreeft en chocoladetruffelcake. Ben je geen fan van vis dan zijn er nog genoeg alternatieven. Tot de voorgerechten, hoofdgerechten en desserts die worden gepresenteerd als ‘gezicht’ behoren tonijn, gegrilde branzino, aangebraden coquilles en cheese cake met appel.

Rudi’s Seagrill bevindt zich op dek 8 tussen La Piazza en Summer Landing. De eetgelegenheid beschikt over 80 zitplaatsen. Daarnaast heeft het ook nog een buitengedeelte op The Lanai. Net als bij de andere specialiteitenrestaurants zal er ook voor Rudi’s Seagrill een toeslag moeten worden betaald. Het exacte bedrag is op dit moment nog niet bekend.

Cruises met de nieuwe Mardi Gras zijn o.a. boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisetravelCruisewinkelDreamlinesZeetours

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.