Twee nieuwe schepen voor Cruise & Maritime Voyages

De Britse rederij Cruise & Maritime Voyages (CMV) gaat haar vloot uitbreiden met twee schepen. Deze twee schepen zijn afkomstig van P&O Cruises Australia, die onlangs bekend maakte dat zij afscheid gaan nemen van de Pacific Dawn en de Pacific Aria. Beide schepen zullen bij CMV een andere naam gaan krijgen.

De Pacific Aria (ex-Ryndam) en de Pacific Dawn zijn voor P&O Australia te klein geworden. Dit jaar kreeg CMV ook al de oude Statendam in handen, die nu vaart onder de naam Vasco Da Gama. De Pacific Aria (1100 passagiers) zal op de Duitse markt ingezet gaan worden voor TranzOcean naast de Vasco da Gama.

De Pacific Dawn (1400 passagiers) zal worden gebruikt voor de Britse markt vanaf mei 2021. Volgens de voorlopige planning zal dit schip ook vanuit Londen Tilbury gaan varen, net zoals nu de Columbus dat ook doet.

Met deze uitbreiding zal de rederij in 2021 8 schepen hebben en daarmee 9.000 bedden.

Cruises van CMV zijn in Nederland te boeken bij:

KrasStip
 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.