Cruisereiziger
Thuishaven

Celebrity Reflection vaart ook in 2021 vanuit Amsterdam

Celebrity Cruises heeft woensdag haar cruiseprogramma voor 2021-2022 bekendgemaakt. Daaruit blijkt dat de Celebrity Reflection, net als dit jaar en volgend jaar, ook in 2021 Amsterdam als thuisbasis krijgt voor het zomerseizoen voor cruises naar Noord-Europa. De Celebrity Reflection (3.046 passagiers) nam dit jaar het stokje over van de Celebrity Eclipse.

De Celebrity Reflection maakt deel uit van de Solstice-klasse van de Amerikaanse premium cruisemaatschappij. Het schip is in 2012 gebouwd. In februari 2023 zal het als laatste schip in de vloot uitgebreid worden gerenoveerd als onderdeel van het moderniseringsprogramma The Celebrity Revolution.

De Celebrity Reflection zal van 5 mei tot en met 4 september 2021 in totaal 12 afvaarten maken vanuit Amsterdam. Het gaat daarbij om verschillende 8- tot 14-daagse cruises naar de Britse Eilanden, IJsland, de Noorse fjorden (klik verder voor de routes) en de Oostzee.

Wil jij vanuit Amsterdam cruisen met de Celebrity Reflection? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Sunweb TUI

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!