Voorproefje van nieuwe Cirque du Soleil at Sea shows op MSC Grandiosa

MSC Cruises heeft woensdag 11 december de eerste officiële beelden vrijgegeven van de twee gloednieuwe en originele Cirque du Soleil at Sea shows die exclusief worden vertoond op het nieuwe cruiseschip van de Mediterraanse cruisemaatschappij MSC Grandiosa.

In COSMOS, Journey to the Unbelievable, ervaren gasten een adembenemende reis door de melkweg met een dappere astronaut die op zoek is naar zichzelf. Het publiek van EXENTRICKS, Expect the Unexpected wordt continu verrast in een positief spektakel.

In de nieuwe acrobatische voorstelling ‘Ginger Rope’ in COSMOS gebruiken drie kunstenaars een uniek acrobatisch apparaat dat speciaal voor de show is ontwikkeld. Aerialisten vliegen sierlijk in een baan om het draaiende podium via bewegende touwen die ringen rond de planeten voorstellen.

EXENTRICKS is de eerste Cirque du Soleil at Sea-show die gasten in het midden van de show plaatst. Deelname van het publiek speelt een cruciale rol in het verhaal, waardoor je meer dan ooit dicht bij de artiesten komt.

Op dit moment worden er exclusief op de Meraviglia-klasse schepen van MSC Cruises in totaal 6 originele Cirque du Soleil at Sea shows opgevoerd. Zie onderstaande video voor een voorproefje van de shows.

Lees alles over de MSC Grandiosa:

Wil jij deze unieke shows aan boord van de MSC Grandiosa beleven? Vraag een gratis offerte aan bij:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!