Cruisereiziger
MaidencallNieuwe cruiseschepenReisverslag

Fotoreportage: MSC Grandiosa voor het eerst in Rotterdam

De haven van Rotterdam verwelkomt vandaag voor het eerst de MSC Grandiosa, het nieuwste vlaggenschip van MSC Cruises. MSC Grandiosa werd op 31 oktober afgeleverd op de scheepswerf van Chantiers de l’Atlantique (CdA) in Saint-Nazaire, Frankrijk en is uitgerust met een toonaangevende milieutechnologieën en andere oplossingen. Met dit schip zet MSC Cruises een belangrijke stap op weg naar uitstootvrij cruisen.

Volgens traditie werd de Key & Plaque ceremonie aan boord gehouden waarbij kapitein Marco Massa de sleutel en het schildje van Rotterdam ontving.

Dinsdagmorgen om 09.00 uur vertrekt de MSC Grandiosa richting Hamburg. Dit is twee uur eerder dan gepland vanwege waterstanden en weersomstandigheden.

Lees ook de eerdere publicaties over de MSC Grandiosa:

Grandioze doop van MSC Grandiosa in Hamburg

9 november 2019

Zaterdagavond is in Hamburg tijdens een feestelijke naamceremonie het nieuwe vlaggenschip van MSC Cruises, MSC Grandiosa, succesvol gedoopt. Hoogtepunt van het evenement was het uitspreken... lees meer...

Wil je ook cruisen op de MSC Grandiosa? Een cruise is al beschikbaar vanaf €599.

MSC Cruises Cruise Online Sunweb

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)