Fotoreportage: MSC Grandiosa voor het eerst in Rotterdam

De haven van Rotterdam verwelkomt vandaag voor het eerst de MSC Grandiosa, het nieuwste vlaggenschip van MSC Cruises. MSC Grandiosa werd op 31 oktober afgeleverd op de scheepswerf van Chantiers de l’Atlantique (CdA) in Saint-Nazaire, Frankrijk en is uitgerust met een toonaangevende milieutechnologieën en andere oplossingen. Met dit schip zet MSC Cruises een belangrijke stap op weg naar uitstootvrij cruisen.

Volgens traditie werd de Key & Plaque ceremonie aan boord gehouden waarbij kapitein Marco Massa de sleutel en het schildje van Rotterdam ontving.

Dinsdagmorgen om 09.00 uur vertrekt de MSC Grandiosa richting Hamburg. Dit is twee uur eerder dan gepland vanwege waterstanden en weersomstandigheden.

Lees alle publicaties over de MSC Grandiosa:

Wil je ook cruisen op de MSC Grandiosa? Een cruise is al beschikbaar vanaf €599.

Captain CruiseCruisereizenCruise TravelCruisewinkelDreamlinesKrasStipTUIZeetours

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.