LIVEBLOG: Doop MSC Grandiosa in Hamburg

Het nieuwe vlaggenschip van MSC Cruises MSC Grandiosa is dinsdag vertrokken vanuit Rotterdam naar Hamburg. In deze Noord-Duitse havenstad vindt op zaterdagavond 9 november de doop plaats, traditioneel door doopmoeder Sophia Loren. Talloze genodigden zullen bij de doop van het 6e grootste cruiseschip ter wereld aanwezig zijn.

Cruisereiziger Miriam is in Duitsland aan boord van het eerste cruiseschip in de Meraviglia Plus klasse gestapt om exclusief verslag te doen van deze doopdag. Beleef het live mee via onderstaand live-blog.

Lees alle publicaties over de MSC Grandiosa:

Wil je ook cruisen op de MSC Grandiosa? Een cruise is al beschikbaar vanaf €599.

Captain CruiseCruisereizenCruise TravelCruisewinkelDreamlinesKrasStipTUIZeetours

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.