LIVEBLOG: MSC Grandiosa op weg naar Rotterdam

Het nieuwe vlaggenschip van MSC Cruises MSC Grandiosa is donderdag vertrokken vanaf de scheepswerf van Chantiers de l’Atlantique in Saint Nazaire op weg naar Rotterdam. Daar zal het maandag om 10:00 08:00 uur arriveren en tot dinsdagochtend 11:00 uur blijven. Vrijdagavond bereikte het 6e grootste cruiseschip ter wereld haar eerste bestemming Le Havre.

Cruisereiziger Miriam stapte zaterdagmiddag in Frankrijk aan boord van het eerste cruiseschip in de Meraviglia Plus klasse om exclusief verslag te doen van alle voorzieningen aan boord en de reis naar Rotterdam. Beleef het live mee via onderstaand live-blog.

Sta jij langs de route om de MSC Grandiosa te zien? Tweet dan jouw foto’s met @CruiseReiziger.

Lees alle publicaties over de MSC Grandiosa:

Wil je ook cruisen op de MSC Grandiosa? Een cruise is al beschikbaar vanaf €599.

Captain CruiseCruisereizenCruise TravelCruisewinkelStipTUIZeetours

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.