Royal Caribbean annuleert alle excursies naar actieve vulkanen

In verband met de recente vulkaanuitbarsting die plaatsvond op White Island in Nieuw-Zeeland en de tragische gevolgen daarvan heeft Royal Caribbean besloten om alle excursies die een bezoek brengen aan actieve vulkanen te annuleren. Royal Caribbean noemt geen namen van vulkanen, maar denk daarbij aan de actieve vulkaan de Etna op Sicilië en de Vesuvius bij Napels. De Vesuvius barstte voor het laatst uit in 1944 maar wordt door wetenschappers als actieve vulkaan beschouwd.

Passagiers die een dergelijke excursie hadden geboekt, zijn over dit besluit op de hoogte gebracht. De gemaakte kosten worden vergoed.

In haar communicatie vraagt Royal Caribbean om medeleven en gebed voor haar gasten, bemanning en hun families vooral tijdens de feestdagen. Royal Caribbean blijft ondersteuning bieden aan diegenen die getroffen zijn door deze tragische gebeurtenis.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!