OAD: Open dag riviercruiseschip MPS Lady Anne

OAD houdt op 18 januari een open dag op het klassieke riviercruiseschip MPS Lady Anne. Een ruim en comfortabel schip met de echte Hollandse gezelligheid aan boord. De Nederlandse kapitein Wido en zijn bemanning ontvangen je graag op 18 januari 2020 in Maasbommel. Proef de sfeer op het water, een wereld van excellente verzorging, comfort, service en vriendelijkheid op dit unieke schip uit 1903. 

Tijdens deze open dag profiteer je van € 25,- vroegboekvoordeel per boeking op alle OAD riviercruises.

Wanneer: zaterdag 18 januari
Waar: tegenover Eeterij “De Pont” Raadhuisdijk 1 6627 AC Maasbommel
Tijd: 11.00 tot 16.00 uur

Wil je echt alles weten over een riviercruise? Ga dan naar Riviercruisereiziger.nl Daar vind je meer informatie over routes, riviercruiseschepen en bestemmingen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

2 thoughts on “OAD: Open dag riviercruiseschip MPS Lady Anne

 • 13 januari 2020 om 08:18
  Permalink

  Beste Miriam,

  Leuk om je artikelen elke keer te lezen.
  Ik ben ook samen met mijn gezin in 2007 voor het eerst op een cruise geweest en sindsdien hebben we 10 cruises gemaakt. Helaas is de 11e niet doorgegaan van MSC Grandiosa, in november 2019, vanwege storm op zee. Tot nu toe bezig om mijn geld proberen terug te krijgen…
  Onze laatste cruise was in 2019 augustus. Wat mij opvalt is, dat de service aan boord van Royal Caribbean achteruit is gegaan. Bedieningspersoneel is onvriendelijk geworden in tegenstelling tot de eerdere cruises. In 2011 begon het al op te vallen. Ook met my time dining is het verschrikkelijk gesteld. Lange rijen voor het restaurant. In de rij staan voor een restaurant ( Symphony of the Seas die ook nog eens behoorlijk prijzig is) vind ik heel genant.
  De desserts op de schepen vind ik altijd geweldig. Helaas bij Norwegian Sun in 2018, waren we zeer teleurgesteld, alleen eenvoudige ice creams. Ook het diners menukaartje was bijna elke dag hetzelfde.
  Maar we zijn cruiseverslaafden….de volgende cruise is op de Galapagos eilanden…..
  Overigens, Costa rederij heeft nog steeds culinaire hoogstandjes, inclusief de desserts.

 • 14 januari 2020 om 14:06
  Permalink

  Hallo Rahana! Fantastisch om te lezen dat jullie ook zo veel van cruisen houden, bij tal van rederijen! Ik ben nieuwsgierig naar je Galapagos cruise, dat moet echt fantastisch zijn 🙂 We horen graag hoe het was.
  hartelijke groet, Miriam

Reacties zijn gesloten.