Rederijen helpen Australië met donaties

De schade in Australië door de enorme branden houdt heel de wereld in zijn greep. Talloze hulpacties komen op gang voor mens en dier. Ook de rederijen laten hun goede hart spreken.

Norwegian Cruise Line Holdings

Norwegian Cruise Line Holdings Ltd, waaronder Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises en Regent Seven Seas Cruises vallen, heeft 250.000 Australische dollar beschikbaar gesteld aan het Australische Rode Kruis. Zo kunnen hulpacties ondersteund worden.

Carnival Corporation

De Carnival Foundation zal namens Carnival Corporation $1,25 miljoen dollar overmaken. Dit bedrag is samengebracht door de Micky and Madeleine Ariston Family Foundation en vijf rederijen die onder Carnival vallen die vaak Australië bezoeken: P&O Cruises Australia, Carnival Cruise Line, Cunard, Holland America Line en Princess Cruises. Het bedrag zal verdeeld worden in 1 miljoen dollar voor urgente hulp. De resterende som van $25.000 gaat naar het Australische Rode Kruis.

“Onze cruisemaatschappijen hebben deze zomer honderdduizenden Australiërs en internationale gasten vervoerd, en dit gebaar is een teken van onze solidariteit met de lokale gemeenschap,” aldus Sture Myrmell, president van Carnival Australia, die bestaat uit verschillende merken van de onderneming die actief zijn in het land. “Als een cruisescheepvaartorganisatie met nauwe banden met Australische gemeenschappen die zich gedurende vele jaren heeft ontwikkeld, zijn we geschokt door de verwoesting door deze aanhoudende ramp. Onze cruisemaatschappijen dragen bij aan het rampenbestrijdings- en herstelwerk van het Australische Rode Kruis vanwege de ervaring van de organisatie bij het omgaan met de gevolgen van natuurrampen en het nationale bereik ervan.”

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)