Cruisereiziger

Cunard

Cunard

Iconisch cruisen

Cunard

Het Britse Cunard is een rederij niet als alle andere. De cruisemaatschappij heeft een kleine vloot met een zogeheten oceanliner Queen Mary 2 en cruiseschepen. De routes bestaan uit regelmatige overtochten (voornamelijk door Queen Mary 2) naar het Amerikaanse continent en regelmatig een langere cruise. De sfeer op deze Cunard cruises is op en top klassiek zoals op de vroegere iconische oceanliners. Op de schepen van Cunard cruise je met veel mensen van gemiddelde leeftijd, alleenstaanden en koppels. 

Cunard biedt een traditioneel entertainment met theatershows en iconische gala avonden op een cruise. Op de bovendekken zijn traditionele Britse spelen te vinden. De diners vinden plaats in vaste zittingen of in het buffetrestaurant. In welk restaurant je ingedeeld wordt, is afhankelijk van de categorie hut. Bijzonder zijn ook de lezingen die aan boord van je cruise met Cunard die worden gegeven door wetenschappers, het planetarium op de Queen Mary 2 en acteerlessen die worden gegeven. Ook zijn er danslessen met de bekende danshosts, mocht je alleen dansen.

De rederij maakt aan het begin van het jaar de mooiste wereldcruises. Daarna varen de schepen naar bijvoorbeeld Azië, Alaska, Middellandse Zee of cruise je vanuit Southampton door Europa.

Miriam en Marco zagen één prachtig schip van Cunard voor je: de Queen Elizabeth (Reportage en Foto-album).  

 

De meest klassieke cruise-ervaring vind je op de schepen van Cunard. Waan je in de tijd van Titanic met ballroomdans- en gala-avonden. De rederij biedt als enige de traditionele 1-weekse overtocht aan tussen Europa en Amerika.    – Miriam

Mooie Cruises van Cunard

Vertrekjaar
2022
2023
2024
2025

Cunard Cruise Westelijke Middellandse Zee

De vloot bestaat uit:

Het laatste nieuws van Cunard

Cruises van Cunard zijn boekbaar bij:

Captain Cruise Cruisereizen Sunweb