Cruisereiziger
Schip-in-een-schip conceptSuite

MSC Cruises: Duplex Suites gaan onderdeel uitmaken van MSC Yacht Club

Vanaf de zomer van 2020 zullen de Duplex Suites aan boord van de Meraviglia (Plus)-klasse schepen van MSC Cruises, MSC Meraviglia, MSC Bellissima en MSC Grandiosa en de toekomstige MSC Virtuosa, onderdeel gaan uitmaken van de MSC Yacht Club en de MSC Yacht Club Experience gaan ontvangen. Momenteel vallen deze 8 twee dekken hoge hutten, die in 2017 hun debuut maakten op de MSC Meraviglia, onder de Aurea Experience. Zo ontvingen gasten wel veel extra’s, maar hadden zij geen recht op bijvoorbeeld toegang tot de exclusieve MSC Yacht Club.

De Duplex Suites op dek 9/10 en 12/13 beschikken op de begane grond over een rondzitbank, een sofabed en een bureau. Buiten op het balkon staat een privé bubbelbad en twee ligbedden. Op de bovenverdieping staat het vaste tweepersoonsbed met tv, inloopkast en badkamer met bad. Ook op de benedenverdieping is er een badkamer en inloopkast.

Nieuwe Deluxe Grand Suites op Fantasia-klasse

Op de Fantasia-klasse wordt bovendien een nieuwe categorie hut geïntroduceerd, de Deluxe Grand Suite. Dit zijn al MSC Yacht Club hutten op dek 15 en 16. Deze suites zijn breder dan de reguliere Deluxe Suites in de Yacht Club. Het gaat dan op de MSC Preziosa en de MSC Divina om de deluxe grand suites met de nummers 16032-16035 en 15028-15031.  Op de MSC Splendida en de MSC Fantasia gaat het om de nummers 16032-16035 en de 15030-12033.

MSC Yacht Club

De MSC Yacht Club is het schip-in-een-schip concept van MSC Cruises. Op de drie hoogste verdiepingen van de Meraviglia en Meraviglia plus-klasse zijn aan de voorkant van het schip ruime hutten gelegen (binnen, balkon en suites) met exclusieve toegang tot aanvullende ruimtes zoals de Top Sail Lounge (hapjes en drankjes de gehele dag door), solarium met zwembad en MSC Yacht Club Restaurant en voorzieningen als een butlerservice en een conciërge.

De MSC Yacht Club op de Fantasia-klasse heeft het restaurant op een andere plek aan boord, niet direct in de buurt van de MSC Yacht Club faciliteiten.

Zie onderstaande video voor onze tour door een Duplex Suite aan boord van de MSC Grandiosa:

Klik hier voor 10 redenen waarom je de MSC Yacht Club zou moeten boeken bij MSC Cruises.

Interesse in cruisen in de Duplex Suites van MSC Cruises? Vraag een gratis offerte aan bij:

Cruise Online Sunweb

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger