Carnival Cruise Line’s Mardi Gras tewatergelaten in Finland

Het nieuwe cruiseschip van Carnival Cruise Line, Mardi Gras, is vrijdag tewatergelaten op de scheepswerf van Meyer Turku in Finland. Later dit jaar maakt het eerste LNG-cruiseschip in Noord-Amerika van de Amerikaanse rederij haar debuut in de vloot.

Nadat het droogdok was volgelopen met water werd de Mardi Gras verplaatst naar een nieuwe locatie op de werf om zowel de binnen- als de buitenruimtes te voltooien. Waaronder het plaatsen van BOLT, de eerste achtbaan op zee, de komende weken.

De afgelopen periode zijn de 2.600 hutten, waaronder 180 suites in 11 verschillende categorieeen, geïnstalleerd. De werknemers zullen nu de laatste hand gaan leggen aan deze accommodaties.

De 6 themagebieden van Mardi Gras beginnen ook vorm te krijgen, zoals het interieur van Emeril’s Bistro 1396 van de beroemde chef-kok Emeril Lagasse en een nieuw atrium met spectaculaire driedekshoge ramen van vloer tot plafond en beweegbare LED-schermen.

Mardi Gras maakt op 14 november haar debuut in Port Canaveral. Daarvandaan zal het het gehele jaar door cruises gaan maken naar het Caribisch gebied en de Bahama’s.

Interesse in cruisen met de nieuwe Mardi Gras? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisetravelCruisewinkelDreamlinesZeetours

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.