Nieuwe themacruises op Mein Schiff cruiseschepen

TUI Cruises heeft voor het jaar 2020 de themacruises bekend gemaakt voor op een aantal Mein Schiff schepen. Talrijke experts worden aan boord uitgenodigd om spannende lezingen, tours, workshops en andere activiteiten te begeleiden. Zo kunnen gaten deelnemen aan wielren workshops met wielerprof Klaus Gruber. Hij gaat mee op een reis van de Mein Schiff 3 rondom de Canarische Eilanden met vertrek op 23 februari 2020. Vanaf €745.

FC St. Pauli

Voetbalprofs van St. Pauli, 2e Bundesliga, gaan mee op de Mein Schiff 2 tijdens de zomervakantie. Zij geven voetbal workshops voor de kinderen aan boord. Deze 11-daagse reis gaat vanuit Ibiza van 11 tot en met 21 augustus 2020. Je bezoekt o.a. Mallorca, Corsica, La Spezia, Cannes en Barcelona. Vanaf €1445.

Yoga-cruise

Bij de themacruise Fitness ontmoet Yoga ontdekken gasten de perfecte balans tussen deze twee sporten. Je kunt sporten, fitnessen en tegelijkertijd ontspannen bij yogales. Deze cruise vindt plaats op de Mein Schiff 2 van 14 tot en met 24 juni 2020. Je vaart vanaf Ibiza naar onder andere Mallorca, Corsica, La Spezia, Cannes en Barcelona.

Golf

Van 1 tot en met 8 november 2020 kunnen golfers mee met de Mein Schiff 3. Zij krijgen dan de gelegenheid om op de mooiste golfbanen te spelen van de Middellandse Zee en de Canarische Eilanden. Je vertrekt vanuit Palma de Mallorca en gaat via Gibraltar, Cadiz naar Lanzarote en Tenerife. De cruise eindigt op Gran Canaria.

Premium all-inclusive

Bij het Duitse TUI Cruises is je cruise premium all-inclusive. Dit wil zeggen dat je fooien, zeer veel drankjes en diners inbegrepen zijn in de prijs. Aan boord heb je vrijwel geen andere kosten meer behalve je persoonlijke uitgaven zoals excursies en spa-behandelingen.

Vraag een offerte aan voor één van deze cruises bij:

Captain CruiseCruisetravelCruisewinkelDreamlinesKrasTUITUI Cruises DuitslandZeetours

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.