Star Wars Day at Sea in 2021 bij Disney Cruise Line

Disney Cruise Line organiseert ook in 2021 tijdens geselecteerde cruises weer de Star Wars Day at Sea. Het speciale familie-event dat de gehele dag duurt, vindt plaats op de 8-daagse cruises van de Disney Fantasy. Wanneer het cruiseschip naar de Caribbean vaart van januari tot en met maart 2021. De dag staat volledig in het teken van Star Wars activiteiten voor de gehele familie. Zo kunnen gasten bijvoorbeeld de karakters uit de films ontmoeten, oog in oog komen te staan met Darth Vader of de Stormtroopers die over het gehele schip struinen.

Gedurende 1 gehele dag vinden er festiviteiten plaats die in teken staan van de legendarische avonturen van de Star Wars saga. Tot de activiteiten behoren o.a. een spectaculair feest “Summon the Force” op het dek met vuurwerk, special effects en stunts, ontmoetingen met karakters zoals Jedi, Wookiees, droids en Stormtroopers, themaspellen voor jong en oud, speciale menu’s en merchandise.

Data

Star Wars Day at Sea wordt gehouden tijdens negen 8-daagse cruises van de Disney Fantasy vanuit Port Canaveral (Florida) naar de Caribbean. Alle cruises staan uiteraard bol van de Disney magie aan boord. De cruises maken in ieder geval een stop op het privé-eiland Castaway Cay in de Bahama’s.

De Disney Fantasy cruises zijn:

  • 2, 16, 3 januari / 13, 27 februari 2021: Westelijk Caribisch gebied met Cozumel (Mexico) George Town (Grand Kaaiman), Falmouth (Jamaica) en Castaway Cay.
  • 9, 23 januari / 20 februari 2021: Oostelijk Caribisch gebied met Tortola, St. Thomas en Castaway Cay.
  • 6 februari 2021: Oostelijk Caribisch gebied met St. Maarten, St. Thomas en Castaway Cay.

Geïnteresseerd in deze fantastische cruises? Vraag een offerte aan bij:

Captain CruiseCruiseReizen.nlCruisewinkelDreamlinesKrasZeetours

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.