Video: Nieuw barbecue restaurant Portside BBQ op Oasis of the Seas

Het barbecue-restaurant van Royal Caribbean, Portside BBQ, debuteerde op de onlangs gerenoveerde Oasis of the Seas. Op het menu staat uiteraard vlees, van gerookte gemarineerde rundvlees, langzaam gegaarde varkens- en kalkoenpoten en spareribs. Het informele eetcafé in buffetvorm op het zwembaddek heeft ook tal van klassiekers op de kaart. Denk aan ‘mac & cheese’, homestyle maisbrood, gebakken bonen en koolsalade – en nagerechten zoals de Banana Dream en een brownie-koekjes-mashup bekend als de Brookie.

Zin in een sparerib op de Oasis of the Seas?

De Oasis of the Seas vaart tot en met begin mei wekelijks vanuit Miami naar het Caribisch gebied. In de zomermaanden cruise je vanuit New York naar de Bahama’s. Vanaf €525 (5 daagse cruise vanaf Miami op 3 mei 2020). Kijk eens bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravelstore

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)