Video: Wind in Noorwegen stelt Hurtigruten schepen op de proef

De weersomstandigheden stelden een aantal Hurtigruten schepen op 21 en 22 januari 2020 flink op de proef. Deze schepen varen dagelijks een postroute van Bergen naar Kirkenes in het Zuiden van Noorwegen. Onderweg worden ruim 30 dorpen en steden aangedaan. Je kunt de volledige route meevaren of een gedeelte. Kijk hier voor meer info over Hurtigruten.

 

 

Wil je echt alles weten over een Fjordencruise? Ga dan naar Fjordencruises.nl Daar vind je meer informatie over Noorse havens, routes en rederijen die naar Noorwegen varen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

One thought on “Video: Wind in Noorwegen stelt Hurtigruten schepen op de proef

  • 2 februari 2020 om 14:38
    Permalink

    Wij gaan graag mee, als wij onderweg kunnen bridgen.

Reacties zijn gesloten.