Reis live mee met MS Spitsbergen naar Svalbard

Hurtigruten en de Noorse tv NRK hebben momenteel een live verbinding met het MS Spitsbergen van rederij Hurtigruten. Het schip vaart naar Svalbard en kan 24 uur per dag gevolgd worden. De reis startte op 31 januari en duurt tot 9 februari. Zie hieronder de livestream:

De reis begon in Longyearbyen, Spitsbergen, en gaat naar Smeerenburgodden, Bockfjorden, Murchinsonfjorden, Hinlopstredet, Boltodden, Burkerbukta, Recherchefjorden en Nordenskioldbreen. Daarmee vaart het schip vrijwel helemaal rond.

Eerder werd de live-cruise (2011) van het MS Nordnorge gevolgd, dat de postroute voer van Bergen naar Kirkenis. Ruim 3,2 miljoen mensen keken toen mee.

Nieuwsgierig naar een Hurtigruten reis? Kijk eens bij:

Waterproof Cruises & ExpeditionsBBICaptain CruiseNorske Noorwegen Reizen

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)