Westerdam op weg naar Cambodja voor ontscheping

Holland America Line heeft bekendgemaakt dat de Westerdam momenteel op weg is naar naar Sihanoukville in Cambodja. De Cambodjaanse autoriteiten hebben toestemming gegeven om daar aan te meren. De verwachting is dat het schip er donderdag om 07:00 uur lokale tijd zal arriveren. Het zal enkele dagen in de haven verblijven voor de ontscheping. Passagiers krijgen de mogelijkheid om aan wal te gaan.

Gasten zullen via chartervluchten naar Phnom Penh worden gebracht waar ze kunnen overstappen om naar huis te reizen. Holland America Line regelt en betaalt alle vluchten, naast de volledige vergoeding van de cruise en een tegoedbon voor een toekomstige cruise. Volgens Holland America Line zijn alle passagiers aan boord gezond en zijn er geen bekende of verdachte gevallen van coronavirus aan boord en ook nooit geweest.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!