Nieuw Wereldrecord ‘Trouwbelofte vernieuwen op zee’ bij Princess

In de week van Valentijnsdag is het Princess gelukt om een wereldrecord te verbreken. Na een oproep vorig jaar van rederij Princess Cruises vernieuwden maar liefst 1443 stellen hun trouwgeloften tijdens een gelijktijdige ceremonie op drie schepen.

“Een recordprestatie moet meetbaar en verifieerbaar zijn en één overtreffende trap hebben”, aldus Michael Empric van Guinness World Record aan boord van Regal Princess.”Het is altijd een belevenis deel uit te maken van een nieuw officieel record, vooral wanneer het aan boord is van “The Love” Boot.’ Je kon de opwinding en liefde in de lucht voelen van alle paren die deelnamen aan dit speciale moment.”

Ceremoniemeesters

Aan boord van de Regal Princess was ex-kapitein Stubing, Gavin MacLeod, de ceremoniemeester. Eveneens was zijn ‘dochter Vicky’ in de serie Love Boat, Jill Whelan, daarbij aanwezig. Kapiteins op de Royal Princess en Crown Princess leidden aldaar de ceremonies.

“Al meer dan 20 jaar organiseert Princess vernieuwing van geloften, waardoor duizenden koppels weer in contact komen en hun liefde voor elkaar vieren”, zegt Gavin MacLeod, ambassadeur van Princess Cruises. “Dit is de eerste keer dat we probeerden een Guinness World Record-titel te breken, dus deze bijzondere mijlpaal is extra speciaal. Het was geweldig dat veel van onze gasten deze cruise hebben geboekt, om ​​deel van de geschiedenis te worden met Princess Cruises.”

Wat leuke fun-feitjes van deze ceremonies:

  • De stellen kwamen uit negen landen
  • Het meest romantische koppel: Een Australisch koppel aan boord van de Regal Princess had zich ooit verloofd op een Princess Schip, ze trouwden twee uur vóór de vernieuwing van de trouwgeloften én ze gaan  op hun eerste huwelijksfeest volgend jaar met Princess cruisen.
  • Everlasting Love: Het langst getrouwde echtpaar was 69 jaar getrouwd.
  • “I Do…Again!”: 76 stellen hadden eerder een trouwgelofte vernieuwd op een Princess cruise.
  • Places for Passion: 40% van de stellen vindt de Middellandse Zee de meest romantische plek.
  • Chocola vs. Bubbels: 54% houdt van chocola als cadeautje, 46% heeft liever champagne.

Wil je meer weten over trouwen of trouwgeloften vernieuwen? Lees dan eens Trouwen & Cruisen!

Wil jij ook je trouwbelofte hernieuwen bij Princess? Kijk eens bij: 

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)