Details ‘French Quarter Zone’ op Carnival Mardi Gras bekendgemaakt

Carnival Cruise Line heeft enkele nieuwe details onthuld over de French Quarter Zone op het nieuwe cruiseschip Mardi Gras. Dat in november 2020  in de vaart zal komten. In de tweede video ‘The Making of the Mardi Gras’ zoomt de rederij in op dit gebied. De zone is één van de zes zones dat veel entertainment, restaurants en bars bij elkaar brengt. Onder andere omvat het Emerils Bistro 1396 Restaurant, het restaurant van chefkok Emeril Lagosse. Leuk detail is dat het nummer 1396 verwijst naar het rompnummer van Mardi Gras op de scheepswerf Meyer Turku in Finland. Het presenteert  kenmerkende gerechten van Lagasse, waaronder cochon de lait po-boys en zijn beroemde barbecuegarnalen, evenals Creoolse favorieten zoals gumbo en jambalaya.

 

 

De oplevering van de Mardi Gras staat gepland op 14 november van dit jaar. Revolutionair zal de ‘achtbaan’ worden aan boord. Het schip gaat het gehele jaar door 7-daagse cruises maken naar de Bahamas en de Caribbean vanuit Port Canaveral.

De inaugurele cruises met de Mardi Gras zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)