Cruisereiziger
Hygiene

Buitenlandse Zaken raadt vakanties naar Noord-Italië af

Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft dinsdag het reis-advies naar Noord-Italië per direct aangescherpt. Alle niet-noodzakelijke reizen, waaronder vakanties, worden daarom afgeraden. Hiertoe is besloten in verband met de vele besmettingen in de regio. Tot op heden gold er voor Noord-Italie code geeel. Dat is nu veranderd in code oranje. De wijziging is op aandringen van het RIVM doorgevoerd. Het advies is van toepassing op enkele grote Italiaanse steden waar ook veel cruiseschepen vertrekken en aankomen zoals Venetië, Savona en Genua. Ook het bezoeken van Milaan en Turijn wordt afgeraden.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!