Gerenoveerde Freedom of the Seas debuteert in de Caribbean

Het cruiseschip Freedom of the Seas van Royal Caribbean International is teruggekeerd in de vaart na een 116 miljoen dollar kostende renovatie. Het schip debuteert in San Juan in Puerto Rico met tal van nieuwe faciliteiten aan boord. Nieuw zijn o.a. de twee waterglijbanen The Perfect Storm, een zwembadgedeelte met Caribisch thema, de eerste Giovannni’s Italian Kitchen van de rederij en nieuwe speciale ruimtes voor kinderen en tieners.

Andere nieuwe voorzieningen zijn de eet-en drinkgelegenheden El Loco Fresh, Izumi Hibachi Sushi en Playmakers Sports Bar & Arcade en het ‘glow-in-the-dark’ lasergamespel Clash for the Crystal City. Ook de mobiele app van de cruisemaatschappij is beschikbaar op het schip. Via de app kan je je vooraf al inchecken. Aan boord is het mogelijk om je activiteiten te plannen, je uitgaven te bekijken, reserveringen te maken voor specialiteitenrestaurants, excursies, shows en je televisie in je hut te bedienen.

De opgefriste Freedom of the Seas vaart vanaf heden 8-daagse cruises naar het zuidelijke gedeelte van de Caribbean waarbij elke dag een nieuw tropisch eiland wordt aangedaan, zoals Oranjestad (Aruba), Willemstad (Curacao), Bridgetown (Barbados), Saint-Johns (Antigua) en Kralendijk (Bonaire).

Interesse in cruisen met de gerenoveerde Freedom of the Seas naar de ABC-eilanden? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!