Cruisereiziger
RenovatieReparaties & Werfbezoek

World Dream in Rotterdam voor onderhoud

De World Dream van Dream Cruises is afgelopen nacht gearriveerd in Rotterdam bij Damen Shiprepair in de Botlekhaven. Het schip dat in 2017 door de Meyer Werft in Papenburg werd opgeleverd, zal onderhoud krijgen.

Vanuit China is het schip helemaal naar Europa toe komen varen. De World Dream werd speciaal voor de Aziatische markt gebouwd, net als haar zusterschip Genting Dream. Het cruiseschip World Dream biedt plek aan 3.376 passagiers en 2000 personeelsleden. Ze is 335 meter lang en 39,7 meter breed. Begin februari waren een klein aantal Chinese passagiers besmet met het Coronavirus waarna het schip 5 dagen in quarantaine ging. Na testen bleek verder niemand besmet. De Indonesische crew werd door Indonesië van boord gehaald met een hospitaalschip waarna ze in quarantaine gingen op een Indonesisch eiland.




De rederij beraadt zich momenteel op routes die de World Dream na het onderhoud zal gaan varen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Eén reactie op “World Dream in Rotterdam voor onderhoud

  • Hi Miriam,
    Covid-19 is ook geen Worl-Dream het
    Raakt wel de hele wereld goed dat ze
    De naam gaan veranderen aangezien
    Deze schip in Azie heeft gevaren waar de pandemie is begonnen ik heb ook de schepen gevolgd die nergens meer konden aanleggen.
    Vier Costa schepen in Japan Dream Princess aan de ketting de Westerdam die eindelijk in Cambodja
    kon aanleggen en de Spectrum o/t Seas die helemaal naar Sidney moest uitwijken wat raar allemaal lijkt wel een derde wereld oorlog tegen een ontzichtbare vijand ik hoop dat dit heel snel verleden tijd zodat wij weer
    kunnen gaan Cruisen.

    Groetjes
    Willia & Paul Amatsengadi

Reacties zijn gesloten.