Eerste beelden van inrichting nieuw cruiseschip Celebrity Apex

Celebrity Cruises heeft een video vrijgegeven met beelden van de oplevering van haar nieuwe cruiseschip Celebrity Apex, die vorige week plaatsvond via video conference met vertegenwoordigers van de Franse scheepswerf Chantiers de l’Atlantique. De huidige coronacrisis was de oorzaak van deze unieke virtuele oplevering van het tweede schip in de Edge-klasse.

In de video wordt tevens een sneakpreview gegeven van de inrichting van de Celebrity Apex. Voor de eerste keer is een glimp op te vangen van de Magic Carpet, Grand Plaza, The Theatre, The Club, Eden, Craft Social Bar, The Spa, The Solarium en Rooftop Garden. Gezien de huidige omstandigheden is het de vraag wanneer de eerste passagiers het schip kunnen ontdekken. Vooralsnog staat de uitgestelde maiden voyage gepland op 20 mei vanuit Barcelona.

Klik hier voor meer informatie over alle nieuwe voorzieningen aan boord van de Celebrity Apex.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!