Hondius, Plancius en Ortelius terug in Nederland

Update 25 april:
Alle expeditieschepen van Oceanwide Expeditions zijn terug in Nederland. Het expeditieschip Hondius arriveerde dinsdag na het Antarctische seizoen zonder incidenten in de thuishaven Vlissingen. De Plancius en Ortelius zijn afgelopen donderdag aangekomen, met het grootste deel van de bemanning en gidsen nog in het veld. De Hondius kon al haar passagiers tijdig in Ushuaia van boord laten gaan omdat havens nog niet gesloten waren. Helaas moesten de Plancius en Ortelius, die een paar dagen achter de Hondius voeren, wel op zoek naar een haven waar de passagiers konden ontschepen. Dit lukte uiteindelijk in Montevideo. Geen enkele passagier vertoonde symptomen van de Corona griep. De passagiers bleven monter tijdens het zoeken naar een haven en de sfeer aan boord bleef relatief goed.
Miriam bezocht in 2019 het gloednieuwe schip. Lees hier meer daarover.
Meer informatie over expeditiecruises van Oceanwide Expeditions vind je bij:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)