Norwegian Sun blijft in Florida na annulering Alaska-seizoen

Norwegian Cruise Line heeft bekendgemaakt dat de Norwegian Sun de komende zomer in Florida zal blijven. Vanaf juni zal het volgens het nieuwe cruiseprogramma vanuit Port Canaveral diverse routes gaan varen naar Mexico, Key West en de Bahamas. De Sun stond eigenlijk gepland voor een seizoen in Alaska, maar deze werd medio vorig maand geannuleerd vanwege de reisbeperkingen die van toepassing zijn zowel in Seattle als in Vancouver. Het schip bevindt zich momenteel in Jacksonville, Florida vanwege het Amerikaanse cruiseverbod.

De nieuwe routes van de Norwegian Sun betreffen een 4-daagse cruise naar Key West en het prive-eiland van Norwegian, Great Stirrup Cay, een 5-daagse cruise naar Key West, Nassau en Great Stirrup Cay en een 6-daagse cruise naar Mexico en de Bahamas. Na het afhaken van de Norwegian Sun zijn er dit jaar nog 3 cruiseschepen van Norwegian Cruise Line over die Alaska in hun vaarroutes hebben opgenomen. Dat zijn de Norwegian Jewel, Norwegian Joy en Norwegian Bliss.

Kijk hier voor een overzicht welke rederijen tot wanneer stoppen.

Cruises met Norwegian Cruise Line zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!