Norwegian Cruise Line Holdings Ltd. verlengt cruisestop tot 30 juni

Norwegian Cruise Line Holdings Ltd. met de redeijen Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises en Regent Seven Seas Cruises, verlengt de eerder aangekondigde tijdelijke annulering van cruises met reizen tussen 11 mei en 30 juni 2020 voor alle cruisemerken. De verlenging van de tijdelijke annulering draagt bij aan de inspanningen over de hele wereld om de verspreiding van het COVID-19 coronavirus in te dammen.

“Wij zijn vastberaden om alle passende maatregelen te treffen om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan en de veiligheid van onze gasten, bemanning en gemeenschappen die wij bezoeken te waarborgen. Wij hebben daarom de tijdelijke annulering van cruises t/m 30 juni 2020 verlengd. Wij blijven nauw samenwerken met de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC), wereldwijde gezondheidsorganisaties en lokale, staats- en federale overheden om voort te bouwen op onze strenge gezondheids- en veiligheidsprotocollen om ervoor te zorgen dat onze merken klaar zijn om de activiteiten te hervatten met deze nieuwe protocollen”, aldus Frank Del Rio, President en CEO Norwegian Cruise Line Holdings Ltd.

“Onze teams werken de klok rond om te doen wat nodig is voor onze trouwe gasten en gewaardeerde reispartners en wij stellen hun begrip enorm op prijs, terwijl wij ons door deze ongekende tijden navigeren.”

Gasten die tussen 11 mei – 30 juni 2020 met Norwegian Cruise Line, Oceania of Regent Seven Seas Cruises zouden cruisen worden verzocht contact op te nemen met de cruisemaatschappij of organisatie waar zij hebben geboekt voor meer informatie.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)