AIDA Cruises annuleert tot eind juni

AIDA Cruises heeft bekendgemaakt dat ze de cruisestop verlengt tot eind juni. Door de coronapandemie verwacht de rederij geen normale situatie vóór eind juni in de gebieden waar AIDA vaart. De Duitse regering heeft bovendien het negatieve reisadvies voor de gehele wereld verlengd.  AIDA neemt contact op met alle gasten die reeds een vakantie hadden gepland met de rederij in deze periode. De betreffende boekingen worden op de dag van vertrek chronologisch verwerkt.

Alle gasten van AIDA ontvangen een reistegoed dat ze in kunnen zetten voor een nieuwe boeking tot en met 31 december 2021. Voor nieuwe boekingen geldt tot 31 juli 2020 dat gasten tot 60 dagen eenmalig kostenloos kunnen omboeken.

Klik hier voor een overzicht van alle annuleringen per rederij: (Update) Meer rederijen verlengen de tijdelijke stopzetting

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.