Foto’s: Regal Princess richting Rotterdam

Het cruiseschip Regal Princess van Princess Cruises voer woensdagmiddag rond 12:00 uur op de Nieuwe Waterweg bij Hoek van Holland. Wij ontmoetten het schip bij Rozenburg en maakten een paar mooie foto’s van het schip. Het schip liet daar van zich horen met de tune van The Love Boat. De Nederlandse vlag was bovendien ook gehesen.  De 900 Europese bemanningsleden aan boord, hoofdzakelijk afkomstig van cruiseschepen van Holland America Line, Princess Cruises en Seabourn, zullen in Rotterdam ontschepen. Zij konden tijdens de overtocht van Amerika naar Southampton en Rotterdam gebruik maken van de passagiers cabines. Ze zijn in Rotterdam rechtstreeks per bus naar huis danwel naar Schiphol (voor een vlucht naar huis) gebracht. De komst van het schip is zorgvuldig voorbereid conform de maatregelen van het RIVM en goedgekeurd door de autoriteiten. Vrijdag vertrekt het schip weer uit de havenstad.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.