Cruisereiziger
Fotoreportage

Foto’s: Regal Princess richting Rotterdam

Het cruiseschip Regal Princess van Princess Cruises voer woensdagmiddag rond 12:00 uur op de Nieuwe Waterweg bij Hoek van Holland. Wij ontmoetten het schip bij Rozenburg en maakten een paar mooie foto’s van het schip. Het schip liet daar van zich horen met de tune van The Love Boat. De Nederlandse vlag was bovendien ook gehesen.  De 900 Europese bemanningsleden aan boord, hoofdzakelijk afkomstig van cruiseschepen van Holland America Line, Princess Cruises en Seabourn, zullen in Rotterdam ontschepen. Zij konden tijdens de overtocht van Amerika naar Southampton en Rotterdam gebruik maken van de passagiers cabines. Ze zijn in Rotterdam rechtstreeks per bus naar huis danwel naar Schiphol (voor een vlucht naar huis) gebracht. De komst van het schip is zorgvuldig voorbereid conform de maatregelen van het RIVM en goedgekeurd door de autoriteiten. Vrijdag vertrekt het schip weer uit de havenstad.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)