Princess Cruises annuleert alle cruises tot einde zomer 2020

Princess Cruises heeft besloten om alle cruises tot het einde van het 2020 zomerseizoen te annuleren. Dit besluit komt mede tot stand door de beperkte vliegmogelijkheden, sluitingen van havens en factoren die het internationale reisverkeer treffen. Het gaat onder andere om de volgende cruises:

  • Alle (overgebleven) Alaska cruises van de Emerald en Ruby Princess
  • Alle Europese en Transatlantische cruises op Enchanted Princess, Regal Princess, Sky Princess, Crown Princess en Island Princess
  • Zomer Caribische cruises en Canadese cruises
  • Summer Caribische cruises and all Canada & New England cruises on Caribbean Princess and Sky Princess
  • Zomer-herfst cruises vanuit Japan op Diamond Princess
  • Alle Australische cruises tot en met augustus van Sapphire en Sea Princess

Jan Swartz, directeur van Princess Cruises: “Ondanks dat de wereld zich aan het klaar maken is om het reizen weer op te pakken, hebben we met pijn in ons hart besloten om de cruisestop te verlengen.”

Annuleringen

Gasten die hun boekingen volledig betaald hebben, ontvangen een 100% Future Cruise Credit en een bonus van 25% van dat bedrag. Gasten kunnen er ook voor kiezen om hun geld volledig terug te ontvangen.

Meer informatie over Princess Cruises vind je bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)