Seabourn verlengt cruisestop tot oktober en november 2020

Ultraluxe rederij Seabourn verlengt haar cruisestop tot oktober en november 2020, afhankelijk per schip. Oorspronkelijk had de rederij ingestoken op annuleringen tot 30 juni.

  • Seabourn Odyssey: tot 20 november
  • Seabourn Sojourn: tot 13 oktober
  • Seabourn Quest: tot 6 november
  • Seabourn Encore: tot 19 oktober
  • Seabourn Ovation: tot 6 november

“We weten dat reizigers nadenken over en uitkijken naar reizen op basis van de informatie die we de laatste tijd zien. Omdat veel cruisehavens nog steeds gesloten zijn, bestemmingen in fasen openen en de capaciteit van de luchtvaartmaatschappijen beperkt is, geeft een voortzetting van onze pauze ons extra tijd om ons voor te bereiden op onze uiteindelijke terugkeer”, aldus Rick Meadows, president van Seabourn. “Als we hervatten en sociale bijeenkomsten weer acceptabel zijn, zullen we dat doen met de gezondheid en veiligheid van onze gasten, de bemanning en de mensen op elk van de bestemmingen die we bezoeken als prioriteit.”

Seabourn communiceert deze wijzigingen naar alle gasten en reisadviseurs.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)