Nieuw Statendam gearriveerd in Rotterdam

Cruiseschip Nieuw Statendam is dinsdagavond rond kwart voor negen gearriveerd bij Cruise Port Rotterdam met veel welkomst scheepshoornen. Oorspronkelijk zou het schip van Holland America Line al om 17:00 uur aanmeren aan de Holland Amerikakade, maar de slechte weersomstandigheden van gisteren en vandaag gooiden roet in het eten. De Sky Princess lag daar aan de kade en pas toen zij aan het begin van de avond vertrok, kon de Nieuw Statendam pas daar aanmeren.

Het is voor de Nieuw Statendam overigens een eerste bezoek aan Rotterdam, helaas niet met cruisepassagiers maar met bemanningsleden. Zij zijn vanuit Amerika naar Europa gebracht met de Nieuw Statendam om vanuit Rotterdam naar hun eigen land terug te keren. In totaal gaat het om ongeveer 100 Europese bemanningsleden die naar huis worden gebracht.
Seabourn en Zaandam

De Nieuw Statendam wordt morgen ‘afgelost’ door de Seabourn Ovation, die ook bemanningsleden komt brengen. De Nieuw Statendam vertrekt woensdagmiddag om 15:00 uur, Seabourn arriveert daarna om 17:00. De Zaandam ligt bij IJmuiden. Klik hier voor meer detailinformatie over deze schepen.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.