Sijfa Cruises opent MS Verdi voor private dining en terras

Sijfa Cruises zet vanaf 4 juni haar riviercruiseschip MS Verdi open voor private dining en als buitenterras. Het schip ligt aan de Waalkade in Nijmegen. De rederij heeft de cabines van de MS Verdi omgetoverd tot een intiem privérestaurant waar je met partner, gezin of vriendengroepje in beslotenheid kunt dineren.

Elke private dining cabine is ruim opgezet en beschikt over een eigen toilet. De obers serveren de gerechten op serveertrolleys waar je zelf de gerechten vanaf kunt pakken. Zo waarborgt de rederij genoeg afstand tussen de gasten en de bediening.

Je kunt tot maximaal 6 personen gebruikmaken van de private dining experience. Bij meer dan 6 personen kan je terecht in het ruime restaurant of op het terras op het zonnedek. Het zonnedek is omgedoopt tot het meest unieke terras van Nijmegen met weids uitzicht op de Waal en Waalkade. Hier kan je genieten van een heerlijke lunch of borrel.

Reserveren voor de private dining gaat via de website https://www.sijfacruises.nl/.

Reserveren is niet nodig om gebruik te maken van het terras. Zodra je aan boord stapt, stelt het personeel je enkele vragen over je gezondheid. Als je helemaal gezond en wel bent, mag je lekker genieten van een hapje en een drankje op het terras. Er worden zowel lunchgerechten als diverse borrelhapjes geserveerd.

Wil je echt alles weten over een riviercruise? Ga dan naar Riviercruisereiziger.nl Daar vind je meer informatie over routes, riviercruiseschepen en bestemmingen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.