Costa Cruises en Aida Cruises verlengen cruisestop tot en met 31 juli

Costa Cruises en AIDA Cruises hebben beide besloten om tot en met 31 juli 2020 nog niet te varen.  De gezondheid van hun gasten en bemanningsleden is daarbij topprioriteit. Hiervoor werken de rederijen nauw samen met verschillende nationale en internationale autoriteiten en gezondheidsorganisaties. Op veel van deze bestemmingen zijn de regels voor internationaal toerisme echter nog in ontwikkeling en zijn de specifieke voorwaarden voor een doorstart nog niet volledig duidelijk.

De rederijen informeren gasten en reisagenten die betroffen zijn door deze wijziging.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.