Costa Cruises en Aida Cruises verlengen cruisestop tot en met 31 juli

Costa Cruises en AIDA Cruises hebben beide besloten om tot en met 31 juli 2020 nog niet te varen.  De gezondheid van hun gasten en bemanningsleden is daarbij topprioriteit. Hiervoor werken de rederijen nauw samen met verschillende nationale en internationale autoriteiten en gezondheidsorganisaties. Op veel van deze bestemmingen zijn de regels voor internationaal toerisme echter nog in ontwikkeling en zijn de specifieke voorwaarden voor een doorstart nog niet volledig duidelijk.

De rederijen informeren gasten en reisagenten die betroffen zijn door deze wijziging.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)