Carnival Cruise Line repatrieert 3.000 bemanningsleden in Dubrovnik

Carnival Cruise Line heeft bekendgemaakt dat het vorige week bijna 3.000 bemanningsleden veilig en succesvol heeft gerepatrieerd in Dubrovnik. De cruiseschepen Carnival Breeze en Carnival Magic meerden daarvoor af in de Kroatische stad. De crew die van boord ging was niet alleen afkomstig uit Kroatië en buurlanden Servië, Montenegro en Bosnië maar ook uit diverse andere Europese landen evenals Indonesië en Filipijnen. Ze werden met commerciële vluchten terug naar huis gebracht.

Carnival heeft haar dankbaarheid uitgesproken aan de overheidsinstanties en lokale maritieme partners die een belangrijke rol hebben gespeeld in deze missie. ‘We kunnen niet wachten om onze schepen, bemanning en geweldige gasten weer naar deze prachtige stad te brengen, als Dubrovnik zover is en we onze cruise-activiteiten weer kunnen oppakken,’ aldus Christine Duffy, president van Carnival Cruise Line.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!