Cruisereiziger
Reddingsoperatie

Carnival Legend helpt gestrande boot

Ondanks dat de schepen van Carnival niet uit kunnen varen met passagiers, hebben ze toch een hulpactie kunnen uitvoeren. Dinsdag heeft de Carnival Legend, die bij de Bahama’s ligt, een gestrand schip geholpen. Kapitein Alessandro Galotto kwam het kleine schip te hulp. Het was zonder brandstof komen te zitten op zee. De Carnival Legend heeft behoorlijk wat liter brandstof kunnen afgeven zodat zij haar reis terug kon voortzetten naar Jackonsville, Florida.

Cruiseschepen voor anker

De Carnival Legend is één van de vele schepen die voor anker ligt ten noorden van de eilandengroep Bahama’s samen met een aantal andere Carnival schepen zoals de Carnival Freedom, Carnival Sunshine, Carnival Vista, Carnival Elation, Carnival Horizon en Carnival Pride. De schepen liggen daar te wachten met een minimale crew totdat er weer gevaren mag worden.

Een ander deel van de (wereldwijde) cruisevloot ligt overigens in Manilla, Filippijnen om daar de repatriëring uit te voeren van veel personeelsleden. Er liggen daar momenteel bijna 30 cruiseschepen te wachten totdat ze mogen aanmeren in Manilla. Hieronder een video van de kapitein van de Sea Princess, Tony Ruggero:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger