Feenstra Rijn Lijn gaat weer varen vanaf 13 juli 2020

Voor Feenstra Rijn Lijn staan na de laatste persconferentie van Rutte alle lichten op groen. Eindelijk kan de rederij weer varen over de rivieren. Feenstra zal vanaf 13 juli 2020 het seizoen gaan starten.

Planning

Inmiddels zijn voorbereidingen getroffen om ervoor te zorgen dat passagiers een veilige en onbezorgde riviercruise kunnen maken. Goed werk heeft tijd nodig, aldus de rederij. Daarom stelt Feenstra de schepen één voor één weer in bedrijf. Op 13 juli zal worden gestart met de Statendam en de Poseidon. Eind juli is het de beurt aan de Azolla, de Salvinia en de Horizon en in augustus staan er met de Rembrandt van Rijn twee nieuwe reizen door Nederland op het programma.

Tijdens de reis

Feenstra Rijn Lijn zal ervoor zorgen dat de gastvrijheid en verzorging aan boord als vanouds zullen zijn. Maar, het coronavirus heeft er ook voor gezorgd dat door een aantal maatregelen de invulling van de reis toch net iets anders kan zijn. De maatregelen zijn:

  • Voor vertrek (zelf) een gezondheidsverklaring invullen,
  • bij aankomst wordt (op afstand) de temperatuur gecheckt van de passagiers,
  • aan boord zijn verhoogde hygiëneregels,
  • er wordt met minder passagiers gevaren waardoor de 1,5 meter afstand gewaarborgd is,
  • alle maaltijden worden aan tafel geserveerd
  • er zijn daarom geen buffetten meer.
  • de excursieprogramma’s zijn aangepast aan de actuele situatie.

Passagiers die al geboekt hebben ontvangen alle uit het protocol voortvloeiende regels bij hun reisbescheiden.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)