Cruisereiziger
Annulering

Costa Cruises verlengt de pauze van cruises

Costa Cruises kondigt een verdere pauze van haar cruises aan tot 15 augustus 2020 en de annulering van alle cruises in Noord-Europa voor de rest van het 2020 zomerseizoen.

Het besluit houdt verband met de onzekerheid over de geleidelijke heropening van havens voor cruiseschepen en de beperkingen die mogelijk nog steeds gelden voor de verplaatsingen van mensen als gevolg van de Covid -19 pandemie.

Daarnaast communiceert het bedrijf ook de annulering van alle toekomstige cruises van de Costa Victoria. Eerder meldden we al dat de Costa Victoria de vloot van Costa Cruises zal gaan verlaten.

Costa Cruises onderneemt stappen om zowel reisagenten als gasten die door deze wijzigingen getroffen zijn te informeren. Hen wordt een herbescherming gegarandeerd in overeenstemming met de van toepassing zijnde wetgeving, die in de huidige of toekomstige situatie de grootste garantie biedt.

Ondertussen werkt Costa Cruises samen met alle relevante autoriteiten om gezondheidsprotocollen op te stellen voor een zo snel mogelijke herstart van cruises.

Kijk hier voor een overzicht welke rederijen tot wanneer stoppen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!