Celestyal Cruises neemt de Costa NeoRomantica over

Het cruiseschip Costa NeoRomantica verhuist van Costa Cruises naar Celestyal Cruises. De kleine Griekse cruisemaatschappij maakte donderdag de overname bekend. Het is niet bekend hoeveel de Grieken hebben betaald voor het schip (1.800 passagiers) dat in 1993 in de vaart kwam. Er is ook nog niets bekendgemaakt over de opleverdatum en het toekomstig cruiseprogramma.

De Costa NeoRomantica wordt het derde cruiseschip in de vloot van Celestyal Cruises naast de Celestyal Crystal en Celestyal Olympia. Beide schepen liggen momenteel in verband met de coronapandemie in de haven van Piraeus in afwachting van betere tijden. De rederij heeft eerder al aangegeven voor maart 2021 niet te gaan varen.

Chris Theophilides, CEO van Celestyal Cruises, zegt: “Hoewel COVID-19 onze activiteiten tijdelijk heeft onderbroken, is het belangrijk dat we optimistisch naar de toekomst kijken en ons strategisch plan blijven voortzetten door de onderneming te laten groeien en de bekroonde Celestyal-ervaring te verbeteren door middel van investeringen”.

“Ik ben zeer blij met de toevoeging van dit middelgrote cruiseschip aan onze vloot. Ze is bij uitstek geschikt voor ons bedrijfsmodel en ze staat er goed op na haar ingrijpende transformatie in 2012”.

Benieuwd naar een cruise bij Celestyal Cruises? Kijk eens bij:

Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!