Cruisereiziger
Bestemmingen

Top 5 Last minute cruises in juli, augustus en september 2020

De rivier- en zeecruisevaart is in 2020 aan het opstarten! Rederijen kiezen ervoor om voornamelijk in Europa te gaan varen. Wél uiteraard met aangepaste hygiëne maatregelen. In 10 van de 10 😉 cruises betekent dit cruisen met een mondkapje, tafelbediening in elk restaurant en aangepaste faciliteiten. Het is dus ‘anders’ cruisen dan dat je gewend bent. Een groot voordeel is dat er beduidend minder passagiers aan boord zijn dan gebruikelijk.

Wij zetten voor jou de mooiste 5 cruises op een rijtje!

1. Varen met TUI Cruises vanuit Hamburg en Kiel

TUI Cruises zal vanaf 24 juli starten de zogenaamde “Blue Cruises” op Mein Schiff 1 en Mein Schiff 2. De cruises van drie, vier én zeven dagen beginnen en eindigen in Hamburg of Kiel en bestaan ​​uitsluitend uit zeedagen. Cruisereizigers kunnen overigens alleen balkonhutten en suites boeken. Er zullen dus geen bestemmingen worden aangedaan. Passagiers kunnen genieten van het Premium All Inclusive concept aan boord, maar wel met een aangepast en uitgebreid gezondheids- en veiligheidsconcept.

TUI Nederland TUI Cruises Duitsland

2. Varen met AIDA vanuit Hamburg, Kiel en Warnemünde

De Duitse cruisemaatschappij gaat met drie van haar schepen in augustus herstarten. De AIDAperla vertrekt uit Hamburg, gevolgd door AIDAmar uit Rostock-Warnemünde en AIDAblu uit Kiel. Elk schip maakt 3- en 4-daagse routes met alleen zeedagen. Aan boord worden alle soorten hutten verkocht, van binnenhutten, buitenhutten tot suites. Deze cruises starten bij €399:

CruiseOnline Cruisereizen Stip TUI Captain Cruise 

3. Met riviercruiseschip AmaKristina vanuit Amsterdam/Rotterdam naar Straatsburg

De cruisereisbureaus Cruisewinkel, Cruise Travel en Zeetours bieden 11-daagse cruises aan op de AmaKristina vanuit Rotterdam en Amsterdam. Vanuit Nederland vertrek je op een luxe riviercruiseschip richting o.a. Keulen, Cochem, pittoresk Rüdesheim, Antwerpen én Kinderdijk. Er zijn maximaal 100 gasten aan boord en je hebt de mogelijkheid je eigen fiets mee te nemen. Van begin juli tot en met eind oktober 2020. Vanaf €1798.

Captain Cruise
Cruisereizen
Cruise Travel
Cruisewinkel

4. Met Ponant langs de Franse kust

Aan boord van de ultraluxe schepen Le Dumont D’urville, Le Bougainville en Le Jacques Cartier kan je deze zomer de Franse Atlantische kust verkennen. Van juli tot eind september zijn er wekelijkse afvaarten vanuit Bordeaux, Saint-Malo en Le Havre. Op al deze reizen krijg je de mogelijkheid om deel te nemen aan activiteiten op het water en aan zodiac tochten die je naar de meest sublieme stranden en prachtige stukjes natuur brengen. Vanaf €2990.

Lees snel verder >>

5. Noorse Fjorden met SeaDream

Oké, deze cruises zijn voor de happy few, maar toch betaalbaar! De twee ultraluxe jachten van SeaDream ontvangen vanaf 15 juli 2020 ook Nederlandse gasten. De twee all-inclusive schepen (112 passagiers) varen 7-daagse en 12-daagse routes vanuit Bergen, Oslo en Tromso. Vanaf €2500.

Yacht Cruise Company

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)